Grusmatte med grus

Grusmatter

Elvesingel eller grus i hage og oppkjørsel er pen å se på, og et foretrukket valg for mange fremfor asfalt eller belegningsstein. Men grusen eller elvesingelen kan fort dras ut og flyttes på, noe som medfører mye ekstraarbeider, og den gir et ujevnt og ustabilt underlag. Med grusmatter fra EccoGravel stabiliseres grus/elvesingel, og vedlikeholdet vil kreve mye mindre av din tid.

Grusmatter fra EccoGravel sørger for at grus, singel og pukk ligger i ro, og derfor er mye bedre egnet til å takle påkjenningene fra hverdagen. De tåler fint biltrafikk, og gir et mye mer robust underlag for sykling, barnevogner, rullestoler og ingen av delene vil medføre dype spor.

Fordelene med grusmatter fra EccoGravel

Om man bruker grusmatter fra EccoGravel stabiliseres grus/singel, og den vil ikke lenger synke ned. Grusmatter fra EccoGravel er usynlige når de er lagt korrekt, og etterlater ingen spor. I tillegg medfører grusmatter fra EccoGravel ingen utglidning, den har god dreneringsevne, er rullestolvennlig og igjen, de krever minimalt med vedlikehold.

John Myrvang AS kan også levere grus og elvesingel i tillegg til våre grusmatter.

Grusmatter fra EccoGravel produseres i Belgia, og måler 160 x 120 x 3 cm = 1,92 m2 per ark. Vi fører følgende grusmatter fra EccoGravel: 40D (4 cm dybde, og godt egnet for biltrafikk) og 30D (beregnet for hager og øvrige områder uten biltrafikk).

Eccogravel har sin egen Facebookside du kan finne her, og produktet er omtalt både av TV2 på dinside.no og NRK sitt program «Grønn Glede» i 2011.

Ønsker du å bestille grusmatter fra EccoGravel, eller har spørsmål om dette eller våre øvrige produkter – så finner du vår kontaktinformasjon her.

0