Hesteløp på sandbane

Ridebanesand

Vi er leverandør av ridebanesand til flere forskjellige ridesentre og baner i hele Norge. Blant disse er Øvrevoll Galloppbane. Vårt hovedfokus for ridebanesand er å samarbeide med våre kunder for den optimale ridebanesand, slik at denne er god å løpe i for hestene.

Ridebanesand skal ikke være for grov, ei heller for fin, og samtidig som den må være myk må den ikke være for myk. Den riktige blandingen på ridebanesand er med på å minske faren for at hestene pådrar seg stive muskler eller skader.

Tips til riktig behandling av ridebanesand

Det er veldig viktig med jevnlig vedlikehold av ridebanesand. Denne må rives opp i jevnlig, slik at ikke sanden blir hard. Hos John Myrvang AS har vi også et avansert laboratorium hvor vi i fellesskap med våre kunder analyserer sanden, slik at vi får til det best mulige banedekket.

Ridebanedekke innendørs – utendørs

 

Vi henter vår ridebanesand fra to anlegg:

Fra Heen Grustak produserer vi

Vare 302 Pussesand N 0-3mm
Denne sanden har en mindre andel kvabb, slik at den opptrer løsere og luftigere på banen.

 

Fra Prestmoen Grustak produserer vi

Vare 623 Øvrevollsand N 0-3mm
Denne sanden inneholder en større andel kvabb, slik at den vil opptre fastere og mer kompakt på bane. Sanden er laget i samarbeid og etter spesifikasjoner fra Øvrevoll.

Ønsker du å bestille ridebanesand, eller har spørsmål om våre øvrige produkter – så finner du vår kontaktinformasjon her.

0