Volleyball i sand

Sandvolleyballsand

Kravene som stilles til god sandvolleyballsand er tøffe, sanden skal være myk, men ikke for myk, og en perfekt balanse mellom grov og fin. Riktig kvalitet på sandvolleyballsand er en avgjørende faktor for banens funksjonsdyktighet og sikkerhet. Den reduserer også slitasje og gjør behovet for vedlikehold mindre. Vår sandvolleyballsand gjennomgår regelmessig testing og prøving for å kunne dokumentere at sanden er godkjent.

Vår sandvolleyballsand har en større andel mellomgrove korn, slik at den vil forholde seg relativt luftig på banen. Den er myk å lande i, slik at utøvere ikke får strekk og skader ved spill på banen. I tillegg sikrer den god drenering av vann, og levetiden på vår sandvolleyballsand vil være veldig lang, så lenge den holdes ren.

Her finner du en veiledning for sandvolleyball anlegg og sandvolleyballsand.

 

Vi leverte sandvolleyballsand til NM i Hønefoss

John Myrvang AS var stolt når vi fikk i oppdrag å levere sandvolleyballsand til NM i Sandvolleyball 2007, som ble arrangert i Hønefoss Sentrum.Vi har også levert sandvolleyballsand i hele Ringerike, og de aller fleste profesjonelle anlegg inneholder sand fra vårt anlegg. Hos oss kan man både velge å hente sand selv for egen maskin, eller så har vi lastebiler med tipp tilgjengelig, og kan derfor sikre leveranse dit du ønsker sandvolleyballsand.

Vare 620 Sandvolleyballsand kommer fra Prestmoen Grustak.

Har du spørsmål om vår sandvolleyballsand, eller ønsker å bestille et parti – finner du vår kontaktinformasjon her.

0