Store elvesteiner

Trafostein

John Myrvang AS er en stor leverandør av trafostein. Vår trafostein er dobbelsortert og godkjent for bruk i trafogruver. Vi vasker ikke vår trafostein, men tørrsikter de 3 ganger før de legges i sekk. På denne måten blir vi kvitt alt finstoff, og vi slipper å benytte store mengder vann.

Vi legger trafostein i BigBag etter tørrsikting, som veier ca. 1,5-1,6 tonn per bag. Det er strenge krav til renhet av steinen, og med BigBags er man sikret dette. Vi kan også levere løst opplastet trafostein, og da siktes denne to ganger. Det er viktig når man får levert løs trafostein at denne tippes over på rent underlag for å hindre forurensing før dette legges i trafogruve. Vi anbefaler alle våre kunder å kjøpe trafostein i BigBags (storsekker) slik at denne holdes renest mulig frem til trafogruven. Våre BigBags har åpning for tømming på undersiden.

Trafostein leveres til hele Norge

Vi lever trafostein og øvrige sand- og pukkprodukter til hele Norge, og med oss har man valget om å selv hente stein, eller at vi er behjelpelig med transport. Vi har biler med og uten kran til disposisjon. Bestilling av trafostein i BigBag må gjøres to dager før avhenting, vi forsøker til enhver tid å ha trafostein i sekker på lager, men vi ønsker å kunne imøtekomme enhver bestilling og har derfor satt to dager fra bestillingstidspunkt til avhenting/levering som krav.

Trafostein er en form for elvestein, du kan lese mer om elvestein 60-90 mm her.

Egenvekten på steinen er 1,6 tonn pr kubikk.

Vare 315 Trafostein 60 – 90 mm kommer fra Heen Grustak.

Ønsker du å bestille trafostein, eller har spørsmål om dette eller våre øvrige produkter –finner du vår kontaktinformasjon her.

0