Gresstrå med duggdråper

Vare 601 – Plenjord

John Myrvang AS leverer mange forskjellige typer jord. Vi fremstiller vår plenjord fra myr, som vi blander med toppmasse (rødmål under skogbunn) og sand, og vår plenjord kommer med dokumentasjon på næringsinnholdet og forurensning. Vår plenjord er fullstendig fri for tungmetaller og røtter/ugress.

Vi anbefaler alltid gjødsling når man legger ut plenjorden. Som tommelfingerregel har vi 3 kg gjødsel på 100 kvadrat jord. Det kan også være granulat kalk. Vi fører også flere forskjellige typer jord, men opplever at plenjord er mest populært til plener og planter som ikke trenger ha så moll rik jord. Har du spørsmål om vi fører en spesiell type jord svarer vi gladelig på din henvendelse.

Veileder for jordprodukter til plen og planter

Vi leverer plenjord til Ringerike, Hadeland og Oslo-området

John Myrvang AS kan selv levere lastebillass med jord, jorden kan også leveres med kranbil der den grabbes på plass eller leveres i BigBags. I tillegg kan man hente jord hos oss i enten BigBags eller med egen personbilhenger. Vi leverer jord til kunder i Ringerike, Hadeland og Oslo-området, men om du befinner deg nærme disse områdene og ønsker å få levert jord må du gjerne slå på tråden og forhøre deg.

Vi er alle blide og kundeorienterte og bistår gjerne med råd om gjødsling/pleie av plantefelt eller en hyggelig prat om våre andre sand/jord produkter.

Vare 601 Plenjord kommer fra Prestmoen Grustak.

Ønsker du å bestille jord, eller har andre spørsmål – finner du vår kontaktinformasjon her.

0