Grønnsaksplanter i kasse

Vare 602 – Jord med kompost

John Myrvang AS leverer mange forskjellige typer jord. Vi fremstiller vår jord med myr, som vi blander med toppmasse (rødmål under skogbunn), sand, kvernethage/park kompost og vår jord kommer med dokumentasjon på næringsinnholdet og forurensning. All vår jord er fullstendig fri for tungmetaller og rot ugress.

Jord som er primært til beplantning egner seg bra til grønnsakshager og drivhus, blomsterbed, hekker og de fleste prydbusker og ny etablering av plener.

Det vil alltid variere med etter gjødsling og type, alle planter må ha næring og vann i vekst perioden.

Veileder for jordprodukter til plen og planter

Vi leverer jord med kompost til Ringerike, Hadeland og Oslo-området, men også andre steder.

John Myrvang AS kan selv levere lastebillass med jord, jorden kan også leveres med kranbil der den grabbes på plass eller leveres i BigBags. I tillegg kan man hente jord hos oss i enten BigBags eller med egen personbilhenger. Vi leverer jord til kunder i Ringerike, Hadeland og Oslo-området, men om du befinner deg nærme disse områdene og ønsker å få levert jord må du gjerne slå på tråden og forhøre deg.

Vi er alle blide og kundeorienterte og bistår gjerne med råd om gjødsling/pleie av plantefelt eller en hyggelig prat om våre andre sand/jord produkter.

Vare 602 Jord med kompost kommer fra Prestmoen Grustak.

Ønsker du å bestille jord, eller har andre spørsmål – finner du vår kontaktinformasjon her.

0